More during Q1 2021

Toiminnan tehostaminen ei riipu toimialasta, sijainnista eikä koosta. Kaikille yrityksille yksi keskeisimmistä kehittämisalueista on resurssien hallinta sekä käyttö. Tutkimukset (esim Uusitalo, 2020) ovat osoittaneet, että menestyneet yritykset toimivat pitkäjänteisesti resurssien kehittämisessä. Asiakkaani valtaosa on 1-9 hengen mikroyrityksiä, mutta mukaan mahtuu myös suurempia toimijoita. Heitä kaikkia yhdistää halu olla menestyvä yritys. Toimialueemme keskiössä on Meri-Lappi, Pohjois-Suomi sekä Pohjois-Ruotsi. Toimipaikkamme Torniossa. Lisäksi palvelen etäyhteyksien välityksellä esimerkiksi Oulussa sekä muualla Suomessa sekä Ruotsissa.

Oma lähestymistapa on, että kaikki lähtee yrityksen tarpeista ja yhdessä yrityksen kanssa luodaan pohjat ja suunnitelmat, jotta yrityksen koko potentiaali saadaan irti. Mitkä erottavat pienet ja keskisuuret yritykset isoista on resurssien saatavuus ja riittävyys. Tosiasia on, että pienet sekä keksisuuret yritykset pitää pystyä hyödyntämään sisäiset sekä ulkoiset resurssit viisaasti, jotta voivat menestyä. Omassa väitöskirjassani (Uusitalo, 2020) käyn läpi, miten menestyvät yritykset rakentavat, hallinnoi ja käyttää resursseja. Näillä opeilla aion rakentaa myös teidän yrityksenne menestyvän. Haluatko sinäkin, että yritykseksi olla resurssitehokas sekä kestävän resurssiviisaan toiminnan edelläkävijä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.