Palvelut

Palvelumme

Haluamme tarjota kestäviä ja merkityksellisiä ratkaisuja yrityksille, yhteisöille, kunnille ja oppilaitoksille suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla erilaisia konsultointi- ja kehittämispalveluja sekä koulutuksia ja valmennuksia ympäri maailmaa. Ratkaisumme vaihtelevat parin tunnin luennosta kuukausien tai jopa vuosien mittaisiin projekteihin, joten voimme toimia myös esimerkiksi johtajan, projektipäällikön tai fasilitaattorin roolissa asiakkaamme organisaatiossa.

Erityisosaamisemme keskittyy:

Palvelut jota tarojamme on processin kehittäminen ja optimointi. Tuotannon tehostaminen ja tahtituotanto. Tuotannon kehittäminen ja optimointi. Resurssien kehittäminen, tehostaminen ja hallinta.
Palvelut jota tarojamme on kouluttaminen, luennointi ja valmennus, projektinjohtaminen, Lean, Lean construction, läpimenoaikojen lyhentäminen
Palvelut jota tarojamme on ympäristön- ja laadunhallinta, kiertotalous, tuottavuuden ja yritystoiminnan kehittäminen, työturvallisuus, toimintaketjujen hallinta. Rakentaminen ja valmistava teollisuus

Jokaisen ratkaisumme lähtökohtana on alkukartoitus, joka on asiakkaallemme aina maksuton. Alkukartoituksen pohjalta jokainen asiakkaamme saa yksilöllisesti räätälöidyn tarjouksen.

Ota yhteyttä ja varaa aika alkukartoitukseen niin olet askeleen lähempänä ratkaisua!

Muistathan, että koulutus- ja konsultointipalveluihin voi saada tukea, katso esimerkiksi alla olevista linkeistä lisätietoa:

Ely-keskus – yritysten-kehittämisavustus

Ely-keskus – maaseudun-yritysrahoitus

Business Finland – rahoitukset